Kreativ design i Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

969703-4180 är organisationsnummer för företaget Kreativ design i Halmstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kreativ design i Halmstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Kreativ design i Halmstad Handelsbolag finns i.

Kreativ design i Halmstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-08-27 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kreativ design i Halmstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kreativ design i Halmstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Kreativ design i Halmstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kreativ design i Halmstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-44635 eller genom brev på följande adress:
Stålverksg. 1, 302 45, Halmstad

Inköp och försäljning av inredning, utveckling av butikskoncept, fotografering, montering av inredningar samt exteriörutsmyckning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kreativ design i Halmstad Handelsbolag och det är Lindgren, Bengt Tommy som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Rohdin, Birgit Gunilla som är född 1945 och har titeln Bolagsman,