Heattec Värmebehandling Handelsbolag

Hallands län

Information

Heattec Värmebehandling Handelsbolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Heattec Värmebehandling Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Segerberg, Peter Olof som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Segerberg, Sören Olof som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Segerberg, Ulla Kaarina som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Heattec Värmebehandling Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Heattec Värmebehandling Handelsbolag på telefon 070-6951887.

Tillverkning, handel och rådgivning inom värmeteknik.

Idag är Heattec Värmebehandling Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Heattec Värmebehandling Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Heattec Värmebehandling Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-21 och Heattec Värmebehandling Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Heattec Värmebehandling Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Heattec Värmebehandling Handelsbolag har 969703-5138 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.