Laxö Corporate Finans Kommanditbolag

Hallands län

Information

Laxö Corporate Finans Kommanditbolag är ett företag som finns i Halmstad. I Laxö Corporate Finans Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Laxö Media AB som är född och har titeln Komplementär, Doncaster Jade Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Laxö Corporate Finans Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Laxö Corporate Finans Kommanditbolag på telefon 035-221501.

Bolaget skall utföra entreprenader inom ventilation, bygg- och mark, konsultuppdrag inom anläggningsverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom jämte handel med aktier, andelar och andra värdepapper.

Idag är Laxö Corporate Finans Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Laxö Corporate Finans Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Laxö Corporate Finans Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-18 och Laxö Corporate Finans Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Laxö Corporate Finans Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Laxö Corporate Finans Kommanditbolag har 969704-4825 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.