Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag

Hallands län

Information

Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag finns. I Halmstad så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag har haft sedan 2005-01-20. Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag har funnits sedan och 2005-01-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Munkflyv. 14, 313 50, Åled men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-60558.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag har idag 969705-9120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag

Bedriver utbildning inom trafik och fordonsteknik, förmedling av chaufförstjänster, reparation och rekonditionering av bilar. Förmedling av städtjänster.

I Sjödins Chaufför och Fordonsteknik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bader, Gunilla Viola som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Sjödin, Stefan Sven-Eric som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .