Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag

Hallands län

Information

Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag är ett företag som finns i Halmstad. I Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rickardsson, Bengt Olof som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Rickardsson, Ing-Mari Birgit Louise som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag på telefon 070-3712324.

Byggteknisk konsultverksamhet, utbildningsverksamhet.

Idag är Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-14 och Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Bengt Rickardsson Byggkonsult Handelsbolag har 969709-5439 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.