Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag

Hallands län

Information

Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-06-15. Men sedan 2005-08-01 så har Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 20, 302 45, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-123080.

Halmstad arbetar för att företag som Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Trafikskola.

Firmatecknare för Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Jonny Nilsson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag och det är följande personer, Nilsson, Annlouise Katharina som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Lars Inge Jonny som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kungsfredens trafikskola triangeln Handelsbolag är 969711-3786.