Hertereds Allservice Kommanditbolag

Hallands län

Information

Hertereds Allservice Kommanditbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Hertereds Allservice Kommanditbolag finns. I Halmstad så finns det många olika Kommanditbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Hertereds Allservice Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Hertereds Allservice Kommanditbolag har haft sedan 2005-08-01. Hertereds Allservice Kommanditbolag har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hertereds Allservice Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Margaretag. 13, 313 33, Oskarström men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Hertereds Allservice Kommanditbolag har idag 969711-4230 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Hertereds Allservice Kommanditbolag

Fastighetsskötsel, förvaltning av fastigheter och värdepapper. Service av elektroniska produkter såsom vitvaror för hemmabruk, hemelektronik såsom TV, stereo, satellitmottagare samt därmed förenliga produkter. Intelligenta styrsystem för t.ex. hem eller kontor.

I Hertereds Allservice Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elken, Stefan Toivo som är född 1968 och har titeln Komplementär, Sköld, Ola Lennart Mikael som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, .