KVIBILLE KONZULT Handelsbolag

Hallands län

Information

KVIBILLE KONZULT Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där KVIBILLE KONZULT Handelsbolag finns. I Halmstad så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. KVIBILLE KONZULT Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket KVIBILLE KONZULT Handelsbolag har haft sedan 2005-08-11. KVIBILLE KONZULT Handelsbolag har funnits sedan och 2005-08-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KVIBILLE KONZULT Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slättetorpet 65, 310 34, Kvibille men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3970490.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

KVIBILLE KONZULT Handelsbolag har idag 969711-6375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Peter Vulkan och Lena Johansson gemensamt. är den som för stunden ansvarar för KVIBILLE KONZULT Handelsbolag

Försäljning av verktyg, kemikalier, hygienartiklar.

I KVIBILLE KONZULT Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lena Märta Birgitta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Vulkan, Bo Harry Peter som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .