Kommanditbolaget Blinkfyren

Hallands län

Information

Kommanditbolaget Blinkfyren hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Kommanditbolaget Blinkfyren finns. I Halmstad så finns det många olika Kommanditbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Blinkfyren tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Kommanditbolaget Blinkfyren har funnits sedan och 2006-03-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Blinkfyren så kan ni göra det genom att skicka er post till Snöstorpsv. 49, 302 48, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-177080.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kommanditbolaget Blinkfyren har idag 969712-1342 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Blinkfyren

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Kommanditbolaget Blinkfyren så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är TyDAB Fastighets AB som är född och har titeln Komplementär, TyDAB Invest AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .