KMP Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Handelsbolag som heter KMP Halmstad Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar KMP Halmstad Handelsbolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-10-17 så har KMP Halmstad Handelsbolag varit registrerat. Idag är KMP Halmstad Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med KMP Halmstad Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kullag. 14, 313 30, Oskarström. Vi ni istället prata med KMP Halmstad Handelsbolag så kan ni göra det på 035-60295.

Handla med hästar och fastigheter

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Peter Joakim som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Christoffersen, Flemming J B som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Eketånga Förvaltnings Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Halmstad Snickarteam AB som är född och har titeln Bolagsman, Jansson, Mats Gustav som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Leif Arne som är född 1946 och har titeln BolagsmanKarlsson, Kurt Roger Ingemar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Ledartröjan AB som är född och har titeln Bolagsman, Leuhusen Lindgren, Olof Håkan som är född 1961 och har titeln BolagsmanMoberg, Bo Leif Torsten som är född 1959 och har titeln BolagsmanORENDA Aktiebolag som är född och har titeln BolagsmanOptimala Hus i Halmstad AB som är född och har titeln BolagsmanSlättåkra Trädgårdsanläggning Aktiebolag som är född och har titeln BolagsmanVästsvenska Kompaniet Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman.

Firman tecknas av Peter Joakim Andersson och 556488-3899 Slättåkra Trädgårdsanläggning Aktiebolag var för sig. .

KMP Halmstad Handelsbolag har 969714-0722 som sitt organisationsnummer.