Apix Concrete Solutions Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-12-16. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Apix Concrete Solutions Kommanditbolag ska trivas.

Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriver främst utveckling och försäljning av datorprogramvara för betongindustrin. Vid sidan av detta bedrivs partihandel med elektronikkomponenter samt utveckling och försäljning av fordonselektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är Apix Concrete Solutions Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Apix Concrete Solutions Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1724242.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Apix Concrete Solutions Kommanditbolag är Järleberg, Lennart Mikael som är född 1979 och har titeln Komplementär, Persson, Stig Bertil Mauritz som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Apix Concrete Solutions Kommanditbolag har 969715-7783 som sitt organisationsnummer.