BusinessVision Sverige Handelsbolag

Hallands län

Information

969716-1777 är organisationsnummer för verksamheten BusinessVision Sverige Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BusinessVision Sverige Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som BusinessVision Sverige Handelsbolag finns i.

BusinessVision Sverige Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-01-12 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BusinessVision Sverige Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BusinessVision Sverige Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för BusinessVision Sverige Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med BusinessVision Sverige Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-120190 eller genom brev på följande adress:
Rhedinsg. 14, 302 31, Halmstad

Företagspartners och assistans inom försäljning och marknadsföring samt hus- och markförsäljningsbolag med framtida förvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med BusinessVision Sverige Handelsbolag och det är Abrahamsson, Ewonne Anette Madelenie som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Andersson, Karl Anders Göran som är född 1946 och har titeln Bolagsman,