Talluddens Musikproduktion Handelsbolag

Hallands län

Information

969717-8466 är organisationsnummer för bolaget Talluddens Musikproduktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Talluddens Musikproduktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Talluddens Musikproduktion Handelsbolag finns i.

Talluddens Musikproduktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-03-24 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Talluddens Musikproduktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Talluddens Musikproduktion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Talluddens Musikproduktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Talluddens Musikproduktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Furuv. 43, 302 44, Halmstad

Produktion, framförande, försäljning och marknadsföring av musik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Talluddens Musikproduktion Handelsbolag och det är Alvarsson, Anders Jonas som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Andréason, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Bolagsman,