Järkens ReseService Handelsbolag

Hallands län

Information

969718-7137 är organisationsnummer för bolaget Järkens ReseService Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järkens ReseService Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Järkens ReseService Handelsbolag finns i.

Järkens ReseService Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-05-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Järkens ReseService Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Järkens ReseService Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Järkens ReseService Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Järkens ReseService Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3100018 eller genom brev på följande adress:
Harev. 6, 310 42, Haverdal

Arrangera resor inom och utom Sverige. På resorna skall vi även tjänstgöra som busschaufför, reseledare och guide på specialinriktning på fjällresor sommar och vinter, men även andra arrangemang. Återförsäljare av idrottsdrycker samt friluftsartiklar. Föredragshållning om resorna och fjällen.

Det finns olika personer som har en koppling med Järkens ReseService Handelsbolag och det är Järkenstedt Bengtsson, Eva Marie som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Järkenstedt, Lars Olof Fredrik som är född 1989 och har titeln Bolagsman,