Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag

Hallands län

Information

969719-9421 är organisationsnummer för verksamheten Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag finns i.

Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-06-22 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-1581562 eller genom brev på följande adress:
Skattagårdsv. 30, 310 60, Ullared

Äga och förvalta fastigheter. Handel med fritids- och matprodukter. Reparationer och försäljning av fordon samt handel med tillbehör. Entreprenörsuppdrag inom fastighets- och skogsbranschen. Import och export av fordon och reservdelar tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stationsmagasinet Oskarström Handelsbolag och det är Diez Ampuero, Alfredo Clemente som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Subasic, Elvis som är född 1978 och har titeln Bolagsman,