Stall Label i Halmstad Kommanditbolag

Hallands län

Information

969722-9301 är organisationsnummer för bolaget Stall Label i Halmstad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Label i Halmstad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som Stall Label i Halmstad Kommanditbolag finns i.

Stall Label i Halmstad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-11-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Label i Halmstad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stall Label i Halmstad Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Stall Label i Halmstad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Stall Label i Halmstad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-152430 eller genom brev på följande adress:
Fiskareg. 17, 302 38, Halmstad

Bolaget ska bedriva travverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Label i Halmstad Kommanditbolag och det är Sandberg, Alf Arvid Lennart som är född 1956 och har titeln Komplementär, Andersson, Leif Inge Torgny som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, Andersson, Malin Anneli Maria som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, Andersson, Sten Roland Per som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, Björk, Leif Johan som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, Carlsson, Håkan Roland som är född 1967 och har titeln KommanditdelägareDavidsson, Sven Börje som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, Gabrielsson, Nils Jonny som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, Gunnarsson, Mona Britt-Marie som är född 1959 och har titeln KommanditdelägareGustafsson, Lars-Eric Christer som är född 1959 och har titeln KommanditdelägareHerrstedt, Claes Göran som är född 1964 och har titeln KommanditdelägareKlintefors, Bo Fredrik som är född 1976 och har titeln KommanditdelägareLarsson, Alf Börje som är född 1949 och har titeln KommanditdelägareNielsen, Bent som är född 1958 och har titeln KommanditdelägareNilsson, Dick Allan som är född 1953 och har titeln KommanditdelägareNilsson, Olof Peter som är född 1965 och har titeln KommanditdelägareNilsson, Roger Ingmar som är född 1956 och har titeln KommanditdelägareNord, Eva Liselotte som är född 1955 och har titeln KommanditdelägareTorstensson, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare