Anargato Kommanditbolag

Hallands län

Information

969723-9326 är organisationsnummer för verksamheten Anargato Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anargato Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som Anargato Kommanditbolag finns i.

Anargato Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-01-15 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anargato Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Anargato Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Anargato Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Anargato Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55039988 eller genom brev på följande adress:
Brevia 713, 114 79, Stockholm

Bolaget skall bedriva byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anargato Kommanditbolag och det är Permanentor AB som är född och har titeln Komplementär, Berg, Roland Harry som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,