Snickarservice Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

Snickarservice Halmstad Handelsbolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Snickarservice Halmstad Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Snickarservice Halmstad Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-08.

Snickarservice Halmstad Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-01-31. Men sedan 2007-03-15 så har Snickarservice Halmstad Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ljungbyv. 120, 302 56, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Snickarservice Halmstad Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-3393901.

Halmstad arbetar för att företag som Snickarservice Halmstad Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Snickarservice Halmstad Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Snickeriverksamhet.

Firmatecknare för Snickarservice Halmstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Snickarservice Halmstad Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Carl Magnus som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Larsson, Bo Lars Jörgen som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Snickarservice Halmstad Handelsbolag är 969724-4052.