Boisson Wine & Spirits Handelsbolag

Hallands län

Information

969726-4142 är organisationsnummer för verksamheten Boisson Wine & Spirits Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boisson Wine & Spirits Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Boisson Wine & Spirits Handelsbolag finns i.

Boisson Wine & Spirits Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-04-13 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Boisson Wine & Spirits Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Boisson Wine & Spirits Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Boisson Wine & Spirits Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Boisson Wine & Spirits Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-7777063 eller genom brev på följande adress:
Furuv. 30, 302 44, Halmstad

Import och försäljning av drycker.

Det finns olika personer som har en koppling med Boisson Wine & Spirits Handelsbolag och det är M.R. Casino Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Rydén, Matts Len som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,