Docvik Handelsbolag

Hallands län

Information

Docvik Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Docvik Handelsbolag finns. I Halmstad så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Docvik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Docvik Handelsbolag har haft sedan 2007-05-03. Docvik Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Docvik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gråbergsv. 21, 310 42, Haverdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-51544.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Docvik Handelsbolag har idag 969726-5024 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Docvik Handelsbolag

Tillhandahålla läkarkompetens i allmänmedicin och utföra behandlingsuppdrag inom svensk primärvård.

I Docvik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är DocVikum Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, JureVikus Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor, .