Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag

Hallands län

Information

Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Silfverberg, Erik Mattias som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Silfverberg, Per Anders som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag på telefon 0708-279747.

Byggnation

Idag är Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Silfverberg Allt inom Bygg Handelsbolag har 969728-5766 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.