Offsetonline i Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

Offsetonline i Halmstad Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Offsetonline i Halmstad Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Offsetonline i Halmstad Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-22.

Offsetonline i Halmstad Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-08-14. Men sedan 2007-11-22 så har Offsetonline i Halmstad Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gamla v., 302 65, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Offsetonline i Halmstad Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-106401.

Halmstad arbetar för att bolag som Offsetonline i Halmstad Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Offsetonline i Halmstad Handelsbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Digital produktion, E-handel, reklamtillverkning, tryckning, bokbinderi, efterbehandling för tryck, skylttillverkning, storbildsutskrifter, originaltillverkning.

Firmatecknare för Offsetonline i Halmstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Offsetonline i Halmstad Handelsbolag och det är följande personer, Laurila, Esa Tapani som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Thomasson, Mats Joackim som är född 1970 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Offsetonline i Halmstad Handelsbolag är 969728-7937.