Centralkonditoriet Handelsbolag

Hallands län

Information

969729-2598 är organisationsnummer för verksamheten Centralkonditoriet Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centralkonditoriet Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Centralkonditoriet Handelsbolag finns i.

Centralkonditoriet Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-09-01 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centralkonditoriet Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

Centralkonditoriet Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Centralkonditoriet Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Centralkonditoriet Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-124799 eller genom brev på följande adress:
Kaptensg. 8, 302 45, Halmstad

Butikshandel med bröd och konditorivaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Centralkonditoriet Handelsbolag och det är Jönsson, Lena Birgitta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Strömnil, Eva Susanne som är född 1963 och har titeln Bolagsman,