Hagelin Husmäklare

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Hagelin Husmäklare är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Hagelin Husmäklare är ett av dem. Statusen för Hagelin Husmäklare är att Bolaget är aktivt.

Hagelin Husmäklare är ett Enskild firma och skapades 1978-08-03. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Hagelin Husmäklare ska trivas.

Hagelin Husmäklare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mäklarverksamhet i bostadsrätter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hagelin Husmäklare är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hagelin Husmäklare och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Hagelin Husmäklare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-173300.

.

De som är på något sätt har med Hagelin Husmäklare är Hagelin, Alf Erik Gilbert som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hagelin Husmäklare har 291209-XXXX som sitt organisationsnummer.