Lilla Ostboden, Marianne Nilsson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är ett av dem. Statusen för Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1970-01-09. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lilla Ostboden, Marianne Nilsson ska trivas.

Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Ostaffär.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Lilla Ostboden, Marianne Nilsson och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Lilla Ostboden, Marianne Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-215950.

.

De som är på något sätt har med Lilla Ostboden, Marianne Nilsson är Nilsson, Elsy Marianne som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lilla Ostboden, Marianne Nilsson har 320821-XXXX som sitt organisationsnummer.