Superalit Plastteknik

Hallands län

Information

340223-XXXX är organisationsnummer för företaget Superalit Plastteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Superalit Plastteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Superalit Plastteknik finns i.

Superalit Plastteknik har varit registrerat sedan 2002-02-14 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Superalit Plastteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-18.

Superalit Plastteknik är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Superalit Plastteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Superalit Plastteknik så kan ni göra det på telefon genom 035-38240 eller genom brev på följande adress:

Handel med glasfiberprodukter samt fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Superalit Plastteknik och det är Möller, Bengt Erik som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,