Mariannes Textil, M. Bårdén

Hallands län

Information

360623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mariannes Textil, M. Bårdén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mariannes Textil, M. Bårdén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Mariannes Textil, M. Bårdén finns i.

Mariannes Textil, M. Bårdén har varit registrerat sedan 1971-07-13 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mariannes Textil, M. Bårdén så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Mariannes Textil, M. Bårdén är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Mariannes Textil, M. Bårdén är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mariannes Textil, M. Bårdén så kan ni göra det på telefon genom 035-60639 eller genom brev på följande adress:

Textil och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Mariannes Textil, M. Bårdén och det är Bårdén, Kerstin Marianne som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,