Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är ett av dem. Statusen för Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1962-05-16. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson ska trivas.

Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Grönsakshandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-52195.

.

De som är på något sätt har med Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson är Nilsson, Karl Åke som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Åkes Grönsakshandel, Åke Nilsson har 360831-XXXX som sitt organisationsnummer.