Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma

Hallands län

Information

Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma har haft sedan 1998-01-01. Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-39840.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma har idag 380330-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma

Provtagningsövervakning och provtagning av diverse metalliska material. Leveranskontroll av varor för leverans till utlandet.

I Arne Wikström Besiktning & Kontrollservice Enskildfirma så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vikström, Arne Holger som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .