Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg

Hallands län

Information

391222-XXXX är organisationsnummer för företaget Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg finns i.

Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg har varit registrerat sedan 1973-05-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg så kan ni göra det på telefon genom 035-53461 eller genom brev på följande adress:

Trädgårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasses Trädgårdsprodukter Lars Hallberg och det är Hallberg, Lars Olof som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,