Bygg-Agentur K. Lönn

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Bygg-Agentur K. Lönn är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bygg-Agentur K. Lönn är ett av dem. Statusen för Bygg-Agentur K. Lönn är att Bolaget är aktivt.

Bygg-Agentur K. Lönn är ett Enskild firma och skapades 1997-09-23. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bygg-Agentur K. Lönn ska trivas.

Bygg-Agentur K. Lönn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med byggmateriel och musikproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg-Agentur K. Lönn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bygg-Agentur K. Lönn och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Bygg-Agentur K. Lönn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-51111.

.

De som är på något sätt har med Bygg-Agentur K. Lönn är Lönn, Kurt Erik Ingemar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bygg-Agentur K. Lönn har 401030-XXXX som sitt organisationsnummer.