Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson

Hallands län

Information

411214-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson finns i.

Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson har varit registrerat sedan 1987-08-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson så kan ni göra det på telefon genom 035-121007 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Lasse-Maja, Berit Jönsson och det är Jönsson, Berit Margareta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,