Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson

Hallands län

Information

Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson är en verksamhet som finns i Halmstad. I Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Aimo Antero som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson på telefon 035-32217.

Konstnärlig yrkesutövning. Konsultverksamhet inom grafisk och konstgrafiskt område.

Idag är Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson av bolagstypen Enskild firma.

Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson så är det följande:

Grafiker & Tecknare Aimo Antero Olsson har 411221-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.