Desktop System Bokstavsbutiken

Hallands län

Information

420623-XXXX är organisationsnummer för bolaget Desktop System Bokstavsbutiken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Desktop System Bokstavsbutiken är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Desktop System Bokstavsbutiken finns i.

Desktop System Bokstavsbutiken har varit registrerat sedan 1987-03-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Desktop System Bokstavsbutiken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Desktop System Bokstavsbutiken är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Desktop System Bokstavsbutiken är följande:

Vill ni komma i kontakt med Desktop System Bokstavsbutiken så kan ni göra det på telefon genom 035-213333 eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet inom reklam och administration.

Det finns olika personer som har en koppling med Desktop System Bokstavsbutiken och det är Rohlén, Britta Elisabeth som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,