LITA-Service

Hallands län

Information

420727-XXXX är organisationsnummer för företaget LITA-Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LITA-Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som LITA-Service finns i.

LITA-Service har varit registrerat sedan 1984-07-02 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LITA-Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

LITA-Service är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för LITA-Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med LITA-Service så kan ni göra det på telefon genom 035-101783 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsservice, el-service.

Det finns olika personer som har en koppling med LITA-Service och det är Lidén, Hans Krister som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,