Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson

Hallands län

Information

Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson är ett företag som finns i Halmstad. I Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Sven Sune Egon som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson på telefon 0430-18758.

Smide, Plåtarbeten.

Idag är Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson av bolagstypen Enskild firma.

Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson så är det följande:

Firma Specialprodukter, Sven Egon Svensson har 430130-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.