Huset Ritha M. Tegnhed

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Huset Ritha M. Tegnhed är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Huset Ritha M. Tegnhed är ett av dem. Statusen för Huset Ritha M. Tegnhed är att Bolaget är aktivt.

Huset Ritha M. Tegnhed är ett Enskild firma och skapades 1995-01-30. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Huset Ritha M. Tegnhed ska trivas.

Huset Ritha M. Tegnhed är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med och sömnad av kläder, heminredning samt handel med symaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Huset Ritha M. Tegnhed är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Huset Ritha M. Tegnhed och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Huset Ritha M. Tegnhed så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-53535.

.

De som är på något sätt har med Huset Ritha M. Tegnhed är Tegnhed, Ritha Margareta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Huset Ritha M. Tegnhed har 431119-XXXX som sitt organisationsnummer.