Byggkonsult Sten Sjödahl

Hallands län

Information

440108-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggkonsult Sten Sjödahl. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggkonsult Sten Sjödahl är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Byggkonsult Sten Sjödahl finns i.

Byggkonsult Sten Sjödahl har varit registrerat sedan 1998-05-14 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggkonsult Sten Sjödahl så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-19.

Byggkonsult Sten Sjödahl är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Byggkonsult Sten Sjödahl är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggkonsult Sten Sjödahl så kan ni göra det på telefon genom 035-35925 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggkonsult Sten Sjödahl och det är Sjödahl, Sten Ingvar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,