Bojans Nagelstudio

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Bojans Nagelstudio är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bojans Nagelstudio är ett av dem. Statusen för Bojans Nagelstudio är att Bolaget är aktivt.

Bojans Nagelstudio är ett Enskild firma och skapades 2007-04-02. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bojans Nagelstudio ska trivas.

Bojans Nagelstudio är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utför nagelvård på kunder, utbildar nagelskulptörer. Försäljning av nagelprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bojans Nagelstudio är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Bojans Nagelstudio och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Bojans Nagelstudio så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5984310.

.

De som är på något sätt har med Bojans Nagelstudio är Tollebäck, Vera Gunborg Lilian som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bojans Nagelstudio har 440210-XXXX som sitt organisationsnummer.