Ehrling Svantessons Måleri

Hallands län

Information

Ehrling Svantessons Måleri hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Ehrling Svantessons Måleri finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ehrling Svantessons Måleri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ehrling Svantessons Måleri har haft sedan 1984-01-01. Ehrling Svantessons Måleri har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ehrling Svantessons Måleri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-70322.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ehrling Svantessons Måleri har idag 440309-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ehrling Svantessons Måleri

Målerifirma.

I Ehrling Svantessons Måleri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svantesson, Gert Ehrling som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .