Matlustan Birgitta Brofelth

Hallands län

Information

440404-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Matlustan Birgitta Brofelth. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matlustan Birgitta Brofelth är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Matlustan Birgitta Brofelth finns i.

Matlustan Birgitta Brofelth har varit registrerat sedan 1992-08-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Matlustan Birgitta Brofelth så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Matlustan Birgitta Brofelth är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Matlustan Birgitta Brofelth är följande:

Vill ni komma i kontakt med Matlustan Birgitta Brofelth så kan ni göra det på telefon genom 035-30701 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom mat. (mat, råvaror, näringsvärde, tillag- ningsmetoder, ekonomi, köksutrustning).

Det finns olika personer som har en koppling med Matlustan Birgitta Brofelth och det är Brofelth, Annie Birgitta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,