lundgrens tapetserarverkstad eftr

Hallands län

Information

440812-XXXX är organisationsnummer för verksamheten lundgrens tapetserarverkstad eftr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som lundgrens tapetserarverkstad eftr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som lundgrens tapetserarverkstad eftr finns i.

lundgrens tapetserarverkstad eftr har varit registrerat sedan 1981-08-21 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för lundgrens tapetserarverkstad eftr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

lundgrens tapetserarverkstad eftr är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för lundgrens tapetserarverkstad eftr är följande:

Vill ni komma i kontakt med lundgrens tapetserarverkstad eftr så kan ni göra det på telefon genom 035-107210 eller genom brev på följande adress:

Handel med gamla möbler och kuriosa samt teknisk konsultverk- samhet för datorer.

Det finns olika personer som har en koppling med lundgrens tapetserarverkstad eftr och det är Cato, Karl Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,