Golvtjänst Göran Johansson

Hallands län

Information

450319-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Golvtjänst Göran Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golvtjänst Göran Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Golvtjänst Göran Johansson finns i.

Golvtjänst Göran Johansson har varit registrerat sedan 1976-05-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Golvtjänst Göran Johansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Golvtjänst Göran Johansson är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Golvtjänst Göran Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Golvtjänst Göran Johansson så kan ni göra det på telefon genom 070-2026534 eller genom brev på följande adress:

Golvbeläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Golvtjänst Göran Johansson och det är Johansson, Göran Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,