Holmendahls Bil och Mek.

Hallands län

Information

450630-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Holmendahls Bil och Mek.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmendahls Bil och Mek. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Holmendahls Bil och Mek. finns i.

Holmendahls Bil och Mek. har varit registrerat sedan 1976-11-26 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmendahls Bil och Mek. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Holmendahls Bil och Mek. är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Holmendahls Bil och Mek. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmendahls Bil och Mek. så kan ni göra det på telefon genom 035-38000 eller genom brev på följande adress:

Bilreparationer, mekaniska arbeten samt viss beg. bilförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmendahls Bil och Mek. och det är Karlsson, Bengt Erik som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,