Emde Maskindokumentation

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Emde Maskindokumentation är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Emde Maskindokumentation är ett av dem. Statusen för Emde Maskindokumentation är att Bolaget är aktivt.

Emde Maskindokumentation är ett Enskild firma och skapades 1992-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Emde Maskindokumentation ska trivas.

Emde Maskindokumentation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom maskinkonstruktion, projektledning inom konstruktion, tillverkning, montage och installation, försälj- ning av färdiga konstruktionsanläggningar (ritningar med montage- och driftsinstruktioner) samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Emde Maskindokumentation är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Emde Maskindokumentation och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Emde Maskindokumentation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-104664.

.

De som är på något sätt har med Emde Maskindokumentation är Sandberg, Bengt Tomas som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Emde Maskindokumentation har 450824-XXXX som sitt organisationsnummer.