Hellrings Åkeri

Hallands län

Information

450920-XXXX är organisationsnummer för företaget Hellrings Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hellrings Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Hellrings Åkeri finns i.

Hellrings Åkeri har varit registrerat sedan 1983-06-09 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hellrings Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Hellrings Åkeri är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Hellrings Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hellrings Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 035-210359 eller genom brev på följande adress:

Oljetransporter med därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hellrings Åkeri och det är Hellring, Boris Arnold som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,