E&U Nils Ola Hessel

Hallands län

Information

E&U Nils Ola Hessel är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som E&U Nils Ola Hessel finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

E&U Nils Ola Hessel är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

E&U Nils Ola Hessel som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-08-07. Men sedan 1996-01-01 så har E&U Nils Ola Hessel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E&U Nils Ola Hessel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-213860.

Halmstad arbetar för att verksamheter som E&U Nils Ola Hessel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för E&U Nils Ola Hessel. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Ekonomisk rådgivning till småföretag såsom redovisning, bokslut, skatter, kalkylering och budgetering. Utbildning i företagsekonomi. Rådgivning i EU-frågor. Personförsäkringar.

Firmatecknare för E&U Nils Ola Hessel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E&U Nils Ola Hessel och det är följande personer, Hessel, Nils Ola Hans som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för E&U Nils Ola Hessel är 460130-XXXX.