Ulf G Lundh's Taxi

Hallands län

Information

460811-XXXX är organisationsnummer för företaget Ulf G Lundh's Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf G Lundh's Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Ulf G Lundh's Taxi finns i.

Ulf G Lundh's Taxi har varit registrerat sedan 1995-05-11 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf G Lundh's Taxi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ulf G Lundh's Taxi är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Ulf G Lundh's Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf G Lundh's Taxi så kan ni göra det på telefon genom 035-186200 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse, persontransport samt paket- och budtransport.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf G Lundh's Taxi och det är Lundh, Ulf Göran som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,