Lacesso

Hallands län

Information

Lacesso hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Lacesso finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lacesso tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lacesso har haft sedan 2006-02-10. Lacesso har funnits sedan och 2006-02-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lacesso så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-211343.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lacesso har idag 470506-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lacesso

Import och försäljning av smycken och presentiklar, konsult inom marknadsföring och ekonomi, översättning till och från tyska samt med dessa områden förenlig verksamhet.

I Lacesso så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Risberg, Annie Gunilla Elisabeth som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .