MYS Mobile Yacht Service

Hallands län

Information

MYS Mobile Yacht Service är ett företag som finns i Halmstad. I MYS Mobile Yacht Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosell, Karl Torbjörn som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MYS Mobile Yacht Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MYS Mobile Yacht Service på telefon 070-7351655.

Leveranssegling och transportsegling av fritidsregistrerade båtar för privatpersoners och företags räkning. Att tillverka och montera anpassade beslag och utrustnings- detaljer för fritidsbåtar.

Idag är MYS Mobile Yacht Service av bolagstypen Enskild firma.

MYS Mobile Yacht Service är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MYS Mobile Yacht Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-06 och MYS Mobile Yacht Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MYS Mobile Yacht Service så är det följande:

MYS Mobile Yacht Service har 471008-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.